Sunday, October 17, 2021

Kako si?

Ko postaviš vse, vse kar si zastavila do danega trenutka in se to zgodi, ko gora pogleda čez gladino, pride trenutek, ko si ponižno Hvaležna in se zavedaš, da ti je uspelo. Da prehojena pot ni bila zaman. Hvaležna in končno mirna v duši, potem Spoznaš, da ta trenutek traja prekratko, zeliš si ga še in še več. A že nastajajo novi projekti, izzivi, ideje, želje. Kreativi ni konca. Toda od tu naprej, prizemljeno. Strpno in s pravimi ljudmi. 

Kot OSHO pravi: "Biti kreativen pomeni biti Zaljubljen v zivljenje."

Tako preprosto je to To. Raziskovalni duh v meni, ne počiva. Ta kliče po več in še. Torej. Preneham z razglabljanjem in preprosto svobodno končno živim.

Super sem. Pa ne klišejsko super. Res sem OK. Zdrava in Hvaležna za vse in danes tukaj spretno bolj modra, pripravljena na jutri. Umes sem dopolnila 40, se potrigla, se preselila v svetlo večje stanovanje, si nalozila 5kg in zdaj se spoznavam s svojim telesom na novo, in res drži, da se po 40tem vse spremeni. Vse se prime. auuuu...

Skoraj leto dni je  za mano od zadnje objave. Leto dni od kar sem se umaknila iz družabnih omrežij. Včeraj sem pokukala, kaj vse sem zamudila in spoznala, da prav ničesar. Z izjemo lepe pravljične poroke, ter kolegice, ki je postala mama. Čestitam obema iz srca.

Spoznala sem, da vse kar je pristno ostane in se pristno tudi nadaljuje. Vse kar je potrebno od informacij, da jih vem, so prišle do mene, ob pravem času. Torej. Sem kaj zamudila? Ne. Sem pa zagotovo veliko pridobila.

Podarila sem si kvaliteten čas Samospoznavanja in ta se nadaljuje. Spoznala, kako žalostno je, da nam družbena omrežja krojijo zivljenje, kradejo dragocen čas, nas zapeljujejo v največkrat neresnična življenja drugih in danes ponosna na sebe, da sem se odločila za družbeni molk, ker sem v tišini in miru zopet veliko novega o sebi spoznala. Zaživela sebe in življenje veliko bolj unikatno in zrelo. Se tudi srčno zaljubila…

Od te zrelosti naprej sem končno dokončala knjigo, ostalo je še nekaj fines, zaprla salon, se poslovila od iztirjenega leta, ki je bil še zadnji test, da vidim, kako zelo odločena sem zaživeti sebe na višji vibraciji o kateri cel čas govorim. Premagala strah odprla firmo, ter pričela z realizacijo vseh idej, ki so ves čas, kot dežne kapljice kapljale v morje moje čiste globine. Čas je za površino.

Kdaj ste nazadnje nekoga vprašali Kako si? In mu dejansko prisluhnili? Ga slišali?


Kot vedno in nadaljujem v tem duhu, dodajam komad, ki me je prebujal, dvigoval in spuščal. 

I am back :-)

No comments:

Post a Comment