Wednesday, October 27, 2021

5 minut čiste Svobode

Najtežje od vsega je ujeti trenutek in ga občutiti, kot neskončnost, ki se ji reče Svoboda. 

Ukvarjam se s podaljšanjem tega občutka. Ko ga ozavestiš in ga zaživiš, ti je novo, nazaj ne želiš. Samo še to šteje, ta vajb. Ta lahkotnost bivanja ne glede na okoliščine, dogodke, situacije. Tudi če ostaneš sam. Verjemite mi, testov do tega stanja na poti je Veliko. Takrat borbaš s sabo, si rečeš večkrat, mi je bilo tega res treba. A vseeno ne obupaj. In ne pozabi takrat na Vero. Ker ravno ta te vodi do cilja. 

In vse to je v nas. V našem notranjem vesolju. Čakalo, spalo, da pride na plano. V svoji Zavesti danes ponižno Hvaležna Svetlobi za ta dar. In to prav vsem nam pripada. Do tega nas loči le naša Svobodna Volja. Tako je. Nihče nam tega ne preprečuje. Vse to je tu. Na nas je, ali si vzamemo to za Cilj ali ne. In. Koliko smo zares odločeni, da je to zares naš Cilj. 

Hvala Lajf. 

In ko pogledam to sliko, je vse jasno. Čemu in zakaj slačimo z delom na sebi, plast za plastjo. Darovi Milosti tega notranjega Miru so nagrada, ki tam stoji prav za vsakogar. In Ko se ta pokaže še v odnosih, takrat veš. Da je to Ta Tvoja čista Zmaga ❤️. Takrat zavriskaj in si čestitaj. #live #love #life & #learnKo si najmanj razumljen, (od okolice) takrat največ delaš. Meni največja osvoboditev je bil trenutek, ko nisem več imela odgovora na vse. Ko sem se ustavila in globoho udihnila, da je tudi tako ok. Brez da vse razumeš, a kljub temu veš. Ker čutiš. Občutiš. In ne bežiš več, begaš z čutečimi nihanji. Vse se je končno postavilo. Vse po čemer sem Hrepenela. Ni potrebe več po potrditvah. To je največja svoboda. In samo še si. 

Vsem, ki ste na poti ali šele stopate na pot samospoznavanja sporočam Glasno, vredno je vsakega trna!!! Vsakega. 

Če potrebuješ okolje, da govoriš, da se ponavljaš, ga izkoristi v svojo dobrobit, ko to počneš z zavedanjem, takrat deluješ in tudi tako je prav. Tudi to obdobje je potrebno. 

Če se želiš odmakniti. Daj se. Odmakni se in naredi korak, ki je bil drugačen od prejšnjega. Stestiraj vse dokler ne prideš do koraka, ki ga prepoznaš, da ta je pa tvoj. Kako to veš? Veš. Ker takrat se tvoja cela bit, Tvoja Zavest sinhronizira z Vsem kar si. Takrat celo tisto kar je bilo do tega trenutka pomembno, postane nepomembno. 

Ti paradoksi so zanimive plasti notranjega odkrivanja. 

Za 5 minut te Svobode je vredno živeti. Vendar zapomni si. Ko pride 5 minut, pride tudi ura, dan, leto. Na koncu? Ne vem še. To bom še odkrivala. 

Objem iz Srca v Srce vseh Svobodnikov 

No comments:

Post a Comment