Tuesday, November 2, 2021

Kaj se zgodi, ko Duša sliši DušoKdor me pozna, bere moj Blog ve, da se vedno rada dotaknem Globin. Tistega, česar se mnogi bojijo, ali ne želijo slišati. Kajti ravno tam se nahaja jedro za vse kar se nam na površju prikazuje, kot naša stvarnost. 

Ko sem bila letos poleti na potovanju v Barceloni pri mojem Mirotu, s katerim pripravljamo nekaj Zgodovinsko ultimativnega, sem spoznala Masima. Gospoda h kateremu gre Miro najraši na kavo in najboljsi rogljicček v Barci. 

Možakar, ki se poredko nasmeje in mu je prijaznost tuja za vse tiste, ki ga gledajo površinsko. 

Pravi takole: dam, kar dobim. Ko sem dajal preveč ni bilo prav, če dajem premalo jim spet ni prav. Nikoli ni prav. Zdaj živim samo še svoj prav.

Zakaj bi se prisiljeno smejal Ali  bil prisiljeno nasmejan samo zato, ker je tako prav. Konec koncev živimo v peklu. Kdo se smeji peklu? Preseneča me ta slepost ljudi, ki verjamejo v boljši jutri. In teorija gremo v Raj. Zemlja bi morala biti Raj, pa smo jo spremenili v Pekel. Ker njim iz pekla, ki vodijo ta kocept sveta to tako paše. In me vpraša, Zakaj Ana misliš je na zemlji toliko trpljenja, pomanjkanja, hrepenenja, bolezni? Če bi na zemlji bilo smiselno živeti, Kdo bi si želel, vseh teh težkih stanj in občutkov? Zakaj se duše sploh vračajo sem? Kaj je sploh človeška naloga na zemlji? Vsi so egoisti, materialistične podgane, ki se samo še brezčutno in čredno množijo.

Padla sem v pogovor, ki ni imel konca, saj sva zaplavala v Zgodovino in njegove poglede na trenutno stanje, ki se zgodovinsko ponavlja, kot 3tja svetovna Biološka vojna, ki jo večina ne želi videti kaj šele slišati.

A jaz ne bi bila jaz, če v vsem tem ne bi našla kaj pozitivnega in tudi sem, verjamem, da se dogaja Nova zavest človeštva, prihaja nova ureditev, ker vse kar je še iz stare družbene ureditve se iz dneva v dan vse bolj in bolj nam vidno ruši. Odnosi pokajo, nesoglasja so vse bolj glasna, in prostor, ki je bil včasih rezerviran informacijsko za peščico je odprl svoja vrata resnici širšim na plano.

Da se mi ne odpelje od poplave vseh informacij sem se vsega lotila sistematično. 

Najprej je potrebno vse skupaj prečistiti, razbrati kaj so teorije zarote, kaj pije vodo in je že zdavnaj dokazljivo. Potem je potrebno to novo zavest uglasiti. Bere se preprosto a začne se spet z delom na sebi. Ste opazili, kako En sam človek včasih s kakšno novico premakne in se dotakne več ljudi, kot vodljiva čreda, ki vse bolj zgublja na moči. Masima bi mnogi takoj označili za negativneža, pripadnega teoriji zarot, mnogi si ne bi vzeli niti minuto časa, da bi zares slišali njegov glas, kaj sploh sporoča. 

Ko se naučiš poslušati se vedno pokaže, da vsak naš sogovornik prinaša delček nečesa, kar smo iskali ali nas je zanimalo, ali sami nismo našli odgovora. 

Izpostavila sem Zgodbo z njim danes, ker je res model, meni bil trd oreh. A ko mu prisluhneš z dušo, slišiš.  

Ko Duša prisluhne Duši se povezujemo in slišimo na drugih ravneh. Takrat oblika telesa, barva kože, izgled, status, starost, spol nima pomena.

Na kateri stopnji se poslušate, slišite?
1. zemeljska
2. dušna
3. duhovna

Zaključek druženja z Masimom, moja vsebina se je obogatila z širišim pogledom na svet, podarila sva si pristen objem, nasmeh in nastala je slika za večen spomin. 


Zalivajmo svoj Raj s toplim in srčnim nasmehom, negujmo odnose s spodbujanjem strpnosti in ne izgubimo Vere v boljši jutri. To nam pripada.

Svetlobni Objem

No comments:

Post a Comment